Litoral Romania 2018

Litoral Bulgaria 2018

Munte

Balneo

Delta

Circuite


Stiati ca...

denumirea statiunii Mamaia provine de la numele tatarului Mamai, proprietarul acestei zone in vremea stapanirii turcesti? Perla litoralului romanesc s-a ridicat dintr-un fost satuc dobrogean locuit de pescari, oieri si crescatori de cai, pentru a ajunge astazi "sufletul" distractiei estivale, cu plaje private, sporturi acvatice si cluburi care intretin turistii pe tot parcursul verii.

Cazare in Kavarna 2018

 Kavarna este o mica localitate la Marea Neagra în regiunea Dobrudja aflata în Nord Estul Bulgariei având o populatie de aproximativ 12.500 locuitori.
Orasul este situat la 48 km Nord de Varna, 49 Km de Dobrich, doar 12 km de pitorescul Cap Kaliakra si 43 km de granita cu Romania,Vama Veche.Zona de Nord a orasului este înalta ÅŸi stâncoasă în timp ce sudul orasului consta într-o excelenta plaja pitoreasca. Un numar important de spa-uri minerale si zone cu namol terapeutic sunt localizate în vecinatatea orasului. Kavarna a devenit o destinatie atractiva de asemenea pentru iubitorii de golf. Aceasta se datoreaza si constructiei a doua noi terenuri de golf – unul între oras si Balchik si altul, de-a lungul coastei,linga mare.
Orasul a început sa devina o locatie pentru multe concerte ale trupelor bulgaresti sau internationale (Deep Purple, Scorpions, Nazareth, Ronnie James Dio, etc.). De asemenea, orasul gazduieste festivaluri nationale si internationale de folclor si alte evenimente culturale.

Lista hoteluri in statiunea Kavarna

afiseaza hotelurile din Kavarna cu :
TOPOLA SKIES GOLF & Spa Resort
TOPOLA SKIES GOLF & Spa Resort hoteluri de 4 stele

Kavarna, Bulgaria

Localizare: Topola Skies este un complex privat de vacanta situat intr-una din cele mai frumoase locatii ...

Lighthouse Golf & SPA
Lighthouse Golf & SPA hoteluri de 5 stele

Kavarna, Bulgaria

Localizare: Complexul este situat la 5 km nord de Balchik. Gratuit: accesul la piscina interioara si ...

Kaliakria
Kaliakriahoteluri de 4 stele

Kavarna, Bulgaria

Localizare: situat la 7 km de Kavarna, in a doua linie de hoteluri, la 1000 ...

Mergi sus