Stiati ca...

denumirea statiunii Mamaia provine de la numele tatarului Mamai, proprietarul acestei zone in vremea stapanirii turcesti? Perla litoralului romanesc s-a ridicat dintr-un fost satuc dobrogean locuit de pescari, oieri si crescatori de cai, pentru a ajunge astazi "sufletul" distractiei estivale, cu plaje private, sporturi acvatice si cluburi care intretin turistii pe tot parcursul verii.Excursie

Cetatea ENISALA

Detalii

LUNI / MARTI / MIERCURI Cina dobrogeana BIO si o poveste istorica de neuitat: Cetatea ENISALA!

 

Dobrogea autentica incepe cu o vizita incarcata de istorie: Cetatea Enisala, locul ideal pentru fotografii de poveste! De-aici incepe Delta Dunarii, de sus totul pare un vis, iar legendele ne conduc spre un apus de soare intr-un loc de basm: Sabangia, un sat de pescari pe malul Lacului Razim.

Poposim la un resort pentru o plimbare cu barcuta pe canalele pitoresti cu stuf si papura, pentru fotografii si plimbari in aer liber. Momentul cinei este punctul culminant al excursiei noastre: o delicioasa cina BIO cu meniu traditional dobrogean: aperitive, fel principal pe baza de peste, placinta dobrogeana, apa si vin.

8 ore: 3 P.M. – 11 P.M.

Tarife

180 Ron/adult; 160 Ron/copil 1-10 ani

Cere informatii / rezerva locMergi sus