Stiati ca...

denumirea statiunii Mamaia provine de la numele tatarului Mamai, proprietarul acestei zone in vremea stapanirii turcesti? Perla litoralului romanesc s-a ridicat dintr-un fost satuc dobrogean locuit de pescari, oieri si crescatori de cai, pentru a ajunge astazi "sufletul" distractiei estivale, cu plaje private, sporturi acvatice si cluburi care intretin turistii pe tot parcursul verii.

Despre noi

PARADIS - VACANTE DE VIS este unul din principalii turoperatori din Romania pentru Litoralul Romanesc.

Dupa 16 ani de existenta, agentia de turism PARADIS – VACANTE DE VIS, desemnata in anul 2011 TUROPERATORUL ANULUI PENTRU LITORALUL ROMANESC, de catre Asociatia de Promovare Litoral - Delta Dunarii, se regaseste astazi in primii trei touroperatori din Romania pentru Litoralul Romanesc.

Intr-o continua dezvoltare si adaptare la cerintele dumenavoastra si ale agentiilor partenere, facem eforturi deosebite an de an pentru promovarea si vanzarea Litoralului Romanesc, ca destinatie turistica, acest lucru  reflectandu-se in rezultatetele bune pe care le avem impreuna cu hotelierii pe care ii reprezentam ca agentie. Avem contracte cu majoritatea hotelurilor de pe Litoralul Romanesc (Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Neptun, Olimp, Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Mangalia, Vama Veche, 2 Mai) si aducem anual la mare peste 60.000 de turisti.

In egala masura oferim servicii de asistenta turistica pe toate destinatiile externe, asigurari de calatorie si emitere bilete de avion. Prin PARADIS - VACANTE DE VIS mii de turisti beneficiaza de servicii pentru alte destinatii turistice decat cele mentionate.

Mergi sus