Stiati ca...

denumirea statiunii Mamaia provine de la numele tatarului Mamai, proprietarul acestei zone in vremea stapanirii turcesti? Perla litoralului romanesc s-a ridicat dintr-un fost satuc dobrogean locuit de pescari, oieri si crescatori de cai, pentru a ajunge astazi "sufletul" distractiei estivale, cu plaje private, sporturi acvatice si cluburi care intretin turistii pe tot parcursul verii.

Cazare in Fundata 2019

Fundata este o localitate în judetul Brasov. Este resedinta comunei Fundata. Situata la altitudinea de 1304 m, Fundata este cea mai înalta localitate din tara. Aflata la mijlocul distantei intre Bran si Rucar, pe culoar, aceasta este strajuita de muntii Bucegi si Piatra Craiului.

În apropierea localitatii Fundata se pot vizita numeroase obiective naturale: Parcul National Piatra Craiului - Trasee în Piatra Craiului, Prapastiile Zarnestilor, Cheile Moieciului, Cheile Gradistei, Rezervatiile naturale La Chisatoare, Pestera si Cheile Dâmbovicioara, Pestera cu lilieci din satul Pestera, Satul Sirnea, Barajul Pecineagu, Lacul Vidraru.

Lista hoteluri in statiunea Fundata

afiseaza hotelurile din Fundata cu :
Pensiunea CASA MUNTELUI
Pensiunea CASA MUNTELUIhoteluri de 4 stele

Fundata, Romania

Cunoscatorii stiu ca peisajul natural si antropic din Fundata, spre deosebire de Bran si Moeciu, este ...

Resort CHEILE GRADISTEI - FUNDATA
Resort CHEILE GRADISTEI - FUNDATAhoteluri de 3 stele

Fundata, Romania

Noul complex turistic Resort Fundata este situat la 35 km de Brasov si la 5 km fata de complexul Cheile ...

Mergi sus