Stiati ca...

denumirea statiunii Mamaia provine de la numele tatarului Mamai, proprietarul acestei zone in vremea stapanirii turcesti? Perla litoralului romanesc s-a ridicat dintr-un fost satuc dobrogean locuit de pescari, oieri si crescatori de cai, pentru a ajunge astazi "sufletul" distractiei estivale, cu plaje private, sporturi acvatice si cluburi care intretin turistii pe tot parcursul verii.

Cazare in Tulcea 2019

Tulcea este un port de o lunga istorie construita pe ruinele cetatii romane Aegisus.  Marginile orasului de pe malul drept al Dunarii sunt ca un amfiteatru. numele de Tulceaeste folosit din secolul al XVII-lea.
 Acum, orasul este un oras modern, cu o eleganta promenada de-a lungul Dunarii. Parcurile si flora bogata dau orasului si imprejurimilor sale un aspect placut. Orasul este un centru industrial dezvoltat, dar rolul principal il detine Delta Dunarii si Muzeul Deltei.  Rutele turistice merg spre Macin, Garvan si Isaccea, regiunea fiind cunoscuta pentru peisajele pitoresti.  Cele mai importante rute sunt cele din delta, regat al apelor si al insulelor plutitoare, un adevarat paradis al pescarilor si vanatorilor, paradisul pasarilor si al florei formand un peisaj unic.  Sub motto-ul "Delta Dunarii pentru noi si pentru posteritate" functioneaza Rezervatia Biosfera Delta Dunarii.
 

Lista hoteluri in statiunea Tulcea

afiseaza hotelurile din Tulcea cu :
Pensiunea CRISTAL
Pensiunea CRISTALhoteluri de 3 stele

Tulcea, Romania

Pensiunea - Restaurant Cristal este situata in municipiul Tulcea, pe strada Pacii, numarul 174. Pensiunea ...

Hotel ESPLANADA
Hotel ESPLANADA hoteluri de 4 stele

Tulcea, Romania

Situat pe malul fluviului Dunarea, cu o capacitate de 104 camere, ...

Hotel REX
Hotel REX hoteluri de 4 stele

Tulcea, Romania

Asezat in centrul financiar al orasului. ...

Hotel DELTA
Hotel DELTA hoteluri de 4 stele

Tulcea, Romania

Localizare:  Hotelul Delta 4 stele este situat în centrul orasului Tulcea, pe faleza fluviului ...

Mergi sus