Stiati ca...

denumirea statiunii Mamaia provine de la numele tatarului Mamai, proprietarul acestei zone in vremea stapanirii turcesti? Perla litoralului romanesc s-a ridicat dintr-un fost satuc dobrogean locuit de pescari, oieri si crescatori de cai, pentru a ajunge astazi "sufletul" distractiei estivale, cu plaje private, sporturi acvatice si cluburi care intretin turistii pe tot parcursul verii.Excursie

Aventura si distractie la Paradis Land & Tur de Constanta

Detalii

Aventura, relaxare si distractie la Paradis Land & Tur Constanta– plecari zilnice din Mamaia
Telefon rezervari: 0726 77 90 66

 

Descopera Constanta intr-un tur pietonal ghidat in centrul istoric: faleza Cazino, portul turistic Tomis, plimbare pe stradutele pitoresti istorice ale vechii cetati Tomis. Constanţa a fost fondată de către coloniştii greci, fiind cel mai vechi oraş atestat documentar de pe teritoriul României, în anul 657 î. Hr. Este cucerită de romani, ulterior devenind piaţa comerţului genovez, vizitată şi de otomani, iar mai târziu de coloniştii germani. Astăzi, cel mai mare port la Marea Neagra, important şantier naval, centru industrial, comercial și turistic de importanță națională, Constanţa este un oras cultural exceptional.

Paradis Land – primul si singurul parc de Aventura de pe litoralul romanesc! Petrece o zi la Paradis Land - locul perfect pentru o zi in natura, cu activitati de relaxare si distractie, atat pentru copii, dar si pentru adulti. Si pentru ca ziua in natura sa fie una exceptionala, la Paradis Land primesti si un pranz in aer liber: Pizza Lunch cu o bautura inclusa!

7 ore: 10 A.M. – 5 P.M.

Tarife

115 Ron/adult; 90 Ron/copil copil 1-10 ani

Cere informatii / rezerva locMergi sus