Litoral Romania 2018

Litoral Bulgaria 2018

Munte

Balneo

Delta

Day Trips

Explore Romania


Stiati ca...

denumirea statiunii Mamaia provine de la numele tatarului Mamai, proprietarul acestei zone in vremea stapanirii turcesti? Perla litoralului romanesc s-a ridicat dintr-un fost satuc dobrogean locuit de pescari, oieri si crescatori de cai, pentru a ajunge astazi "sufletul" distractiei estivale, cu plaje private, sporturi acvatice si cluburi care intretin turistii pe tot parcursul verii.Excursie

Cetatea ENISALA

Detalii

LUNI / MARTI / MIERCURI Cina dobrogeana BIO si o poveste istorica de neuitat: Cetatea ENISALA!

 

Dobrogea autentica incepe cu o vizita incarcata de istorie: Cetatea Enisala, locul ideal pentru fotografii de poveste! De-aici incepe Delta Dunarii, de sus totul pare un vis, iar legendele ne conduc spre un apus de soare intr-un loc de basm: Sabangia, un sat de pescari pe malul Lacului Razim.

Poposim la un resort pentru o plimbare cu barcuta pe canalele pitoresti cu stuf si papura, pentru fotografii si plimbari in aer liber. Momentul cinei este punctul culminant al excursiei noastre: o delicioasa cina BIO cu meniu traditional dobrogean: aperitive, fel principal pe baza de peste, placinta dobrogeana, apa si vin.

8 ore: 3 P.M. – 11 P.M.

Tarife

180 Ron/adult; 160 Ron/copil 1-10 ani

Cere informatii / rezerva locMergi sus