Litoral Romania 2019

Litoral Bulgaria 2019

Munte

Balneo

Delta

Day Trips

Explore Romania


Stiati ca...

denumirea statiunii Mamaia provine de la numele tatarului Mamai, proprietarul acestei zone in vremea stapanirii turcesti? Perla litoralului romanesc s-a ridicat dintr-un fost satuc dobrogean locuit de pescari, oieri si crescatori de cai, pentru a ajunge astazi "sufletul" distractiei estivale, cu plaje private, sporturi acvatice si cluburi care intretin turistii pe tot parcursul verii.Excursie

Croaziera Delta Dunarii

Detalii

TUR UNESCO Croaziera in Delta Dunarii – plecari din Mamaia si din Sudul Litoralului
MARTI /  JOI / DUMINICA

Telefon rezervari: 0726 77 90 66

 

Ne deplasam in cursul diminetii cu autocarul catre Murighiol, de unde ne imbarcam pentru transferul in Delta Dunarii. Parcurgem un traseu pitoresc pe canalele inguste ale Deltei, strabatem lacurile “locuite” de pelicani, cormorani si egrete, admiram covoarele infinite de nuferi galbeni si albi si ne oprim pentru a fotografia toate aceste minuni ale naturii. Pranzul traditional il servim (optional, aproximativ 45 lei / persoana) la un restaurant cu specific pescaresc. Timp liber pentru plaja si relaxare la piscine resortului unde servim pranzul. Dupa-amiaza ne imbarcam in autocar pentru intoarcere catre hotel.

Descopera cea mai bine conservata delta din Europa! Delta Dunarii a intrat în patrimoniul mondial al UNESCO în 1991, fiind clasificată ca rezervație a biosferei. Delta Dunării conține mai bine de 360 de specii de păsări și 45 de specii de pete de apă dulce în numeroasele sale lacuri, fiind si locul unde milioane de păsări din diferite colțuri ale lumii isi gasesc locul de primavara pana toamna.

9 ore:  9:00 A.M. –  6 P.M.

Tarife

199 Ron/adult; 169 Ron/copil 1-10 ani

Cere informatii / rezerva locMergi sus