Stiati ca...

denumirea statiunii Mamaia provine de la numele tatarului Mamai, proprietarul acestei zone in vremea stapanirii turcesti? Perla litoralului romanesc s-a ridicat dintr-un fost satuc dobrogean locuit de pescari, oieri si crescatori de cai, pentru a ajunge astazi "sufletul" distractiei estivale, cu plaje private, sporturi acvatice si cluburi care intretin turistii pe tot parcursul verii.Excursie

Excursie in lumea jucăriilor de lemn

Detalii
Fabrica de jucarii – Atelier de creatie si pictura – JUCARIE CADOU – Pranz inclus – Palatul Mogosoaia
 
Data de plecare: 8 DECEMBRIE 
 
Plecare din Constanta la ora 07.00. 
Ne deplasam catre localitatea Dascalu, din apropierea Bucurestiului, la FABRICA DE JUCARII DE LEMN. Aici ne astepta un tur in care vom vedea cum dintr-o scandurica vom ajunge sa construim o masinuta. Vom trece prin dreptul utilajelor unde vom explica diverse procese si vom pune mana dupa fiecare prelucrare pe materialul transformat sub ochii vizitatorilor. Toate masinile vor fi oprite sa functioneze simultan pe perioada vizitei, din motive de siguranta, acestea vor functiona pe rand doar acolo unde se fac demonstratiile. Vizitatorii vor invata lucruri importante despre protejarea mediului, taierile de copaci si rolul lor in viitorul nostru. 
Dupa vizita, vom participa la ATELIERUL DE PICTURA. Acolo vom vopsi o jucarie pe care o vom alege (casute pentru pasarele, avioane, masinute, dulapioare, flori din lemn). Oaspetii vor pleca acasa cu jucaria pictata. Vizitatorilor li se vor asigura sortulete de protectie, o punga in care isi vor pune jucaria dupa ce vor termina, servetele umede etc. Chiar si asa, mici neplaceri pot aparea in cadrul atelierului de pictura, adica isi pot murdari hainutele cu vopsea. Vopseaua este pe baza de apa, este nontoxica, se curata cu usurinta de pe manute, mai greu de pe hainute.
 
Dupa atelierul de pictura vom servi masa de pranz. In cursul dupa-amiezii vizitam Palatul Mogosoaia. Sosire la Constanta in cursul serii (aprox ora 20:00)
 
 Tariful include:
 
-transport autocar 
-ghid de turism insotitor
-vizita fabrica de jucarii de lemn, atelier de pictura (aproximativ 2-3 ore)
-intrarea la fabrica de jucarii + JUCARIE CADOU
-masa de pranz (felul 1, felul 2, fructe)
-vizita la Palatul Mogosoaia
 
Nu sunt incluse:
-alte cheltuieli persoanale sau cumparaturi pe durata excursiei
 
Tarife

Tarif: 199 Lei/ persoana

Cere informatii / rezerva locMergi sus