Litoral Romania 2018

Litoral Bulgaria 2018

Munte

Balneo

Delta

Day Trips

Explore Romania


Stiati ca...

denumirea statiunii Mamaia provine de la numele tatarului Mamai, proprietarul acestei zone in vremea stapanirii turcesti? Perla litoralului romanesc s-a ridicat dintr-un fost satuc dobrogean locuit de pescari, oieri si crescatori de cai, pentru a ajunge astazi "sufletul" distractiei estivale, cu plaje private, sporturi acvatice si cluburi care intretin turistii pe tot parcursul verii.

OFERTA LUNII APRILIE

REDUCERI  de pana la 25% la EXCURSIILE OPTIONALE pentru toate rezervarile efectuate in perioada 13.04 - 30.04.2018

Croaziera Delta Dunarii

Ne deplasam in cursul diminetii cu autocarul catre Murighiol, de unde ne imbarcam pentru transferul in Delta Dunarii. Parcurgem un traseu pitoresc pe canalele inguste ale Deltei, strabatem lacurile “locuite” de pelicani, cormorani si egrete, admiram covoarele infinite de nuferi galbeni si albi si ne oprim pentru a fotografia toate aceste minuni ale naturii. Pranzul traditional il servim (optional, aproximativ 45 lei / persoana) la un restaurant cu specific pescaresc. Timp liber pentru plaja si relaxare la piscine resortului unde servim pranzul. Dupa-amiaza ne imbarcam in autocar pentru intoarcere catre hotel.

Descopera cea mai bine conservata delta din Europa! Delta Dunarii a intrat în patrimoniul mondial al UNESCO în 1991, fiind clasificată ca rezervație a biosferei. Delta Dunării conține mai bine de 360 de specii de păsări și 45 de specii de pete de apă dulce în numeroasele sale lacuri, fiind si locul unde milioane de păsări din diferite colțuri ale lumii isi gasesc locul de primavara pana toamna.
Plecari zilnice din Mamaia si din Sudul Litoralului
9 ore:  9:00 A.M. –  6 P.M.

 

Balchik si Sudul Litoralului Romanesc

Bulgaria: Castelul Reginei Maria de la Balchik, Gradina Botanica & Degustare de vinuri regale
Sudul Litoralului Romanesc: Vama Veche, Mangalia, Saturn-Jupiter-Cap Aurora-Neptun-Olimp
Viziteaza unul din locurile preferate ale Reginei Maria! In 1925 este inceputa constructia Castelului de la Balchik. Pentru gradinile castelului s-au adus pietre tocmai din insula Creta, iar decorul acestor gradini superbe este terasat in 6 trepte, pentru ca Regina Maria a fost mama celor 6 copii: Carol, Elisabeta, Maria, Nicolae, Ileana si Mircea. Regina era foarte iubita la Balchik, aici i se spunea Sultana, pentru ca vila sa este asemanatoare constructiilor musulmane, are un turn precum un minaret. Balchik devine si locul de refugiu al Reginei Maria dupa moartea Regelui Ferdinand, iar dupa moartea Reginei Maria, inima sa a fost adusa la Balchik, intr-o caseta de argint decorata cu peste 300 de diamanate si pietre pretioase. Gradina Botanica din Balchik este la fel de atragatoare ca si Castelul Reginei Maria, aceasta adaposteste plante exotice si mai bine de 3000 de specii de cactusi.
Surpriza culinara a excursiei : Degustare de vinuri regale la Castelul Balchik!
Sudul Litoralului Romanesc ofera peisaje inedite si experiente de neuitat! Am inclus in excursia noastra Portul Turistic Mangalia, nostalgica statiune Vama Veche, locul unde se dansează în nisip până la răsăritul soarelui, atunci când muzica tace, lăsând chitarele să-şi cânte amintirile în jurul focului, si lantul planetelor Saturn-Jupiter-Neptun-Olimp cu povesti de altadata. Parcurgem Saturn - staţiunea cu izvoare termale sulfuroase, Venus – cu hotelurile cochete ce poartă nume de fete, Cap Aurora – cea mai tânără staţiune cu lanţul hotelier de-o arhitectură unică în amfiteatru, cu nume de pietre preţioase, Jupiter - perla dintre Pădurea Comorova, lacul Tismana şi Marea Neagra şi Neptun-Olimp, recunoscute in anii `80 drept cele mai elegante şi luxoase staţiuni de pe litoral.
Plecari in fiecare MARTI /JOI 
9 ore: 9:00 A.M. – 6 P.M.

Mergi sus