Litoral Romania 2018

Litoral Bulgaria 2018

Munte

Balneo

Delta

Day Trips

Paste

Explore Romania


Stiati ca...

denumirea statiunii Mamaia provine de la numele tatarului Mamai, proprietarul acestei zone in vremea stapanirii turcesti? Perla litoralului romanesc s-a ridicat dintr-un fost satuc dobrogean locuit de pescari, oieri si crescatori de cai, pentru a ajunge astazi "sufletul" distractiei estivale, cu plaje private, sporturi acvatice si cluburi care intretin turistii pe tot parcursul verii.Tabara

Interactive Seaside Camp

Detalii

ZIUA 1

WELCOME & ACCOMODATION DAY

Sorirea la destinație va avea loc in jurul pranzului, atunci când grupul va face cunoștință cu instructorii, cei care se vor asigura că tabăra va fi un real succes și va fi pe placul tuturor. Vom face turul hotelului în care grupul se va caza (in jurul orei 14:00). După cazare, se va organiza welcome meeting în care se va prezenta programul INTERACTIVE SEASIDE CAMP, precum și regulamentul acesteia. Se vor acorda brățări colorate, speciale pentru grupul nostru, brățări ce vor trebui păstrate la mână întreaga ședere, pentru a beneficia de serviciile preferențiale pentru cei care participă în această minunată experiență.

După amiaza, grupul va avea program la piscina hotelului: plaja si activitati de echipa.

La ora 20:00 se va servi cina la hotel.

ZIUA 2

ADVENTURE, SUN & HAWAI POOL PARTY

După ce tinerii se vor trezi, vor servi micul dejun bufet.

La ora 10:00, ne îmbarcăm în autocar și plecăm în căutarea aventurii la Paradis Land Neptun. Parcul de aventură din Neptun este unul din cele mai performante din țară, fiind un loc în care se solicita atât fizicul cât și intelectul, un loc magic, în care traseele de aventură reprezintă o adevărată provocare.

Odată ajunși la parcul de aventură, grupul se va împarți în două echipe. Lăsăm la alegerea tinerilor să își găsească un nume reprezentativ echipei lor, dar și să își voteze un lider. După ce aceste detalii sunt stabilite, aceștia vor confecționa, pe echipe, din materialele oferite de noi, un steag. Acest steag trebuie să aibă culoarea și emblema ce reprezintă fiecare echipă în parte.

Având echipele bine individualizate, aventura poate să înceapă! După instructajul oferit de responsabilii parcului, cele două echipe pot începe concursul.

Acesta constă într-un joc de tip "ștafetă", în care cele două echipe vor efectua traseele de aventură ale parcului. Fiecare membru al echipei contează. Echipa care termină în cel mai bun timp jocul de ștafetă, câștigă. Bineînțeles, punctajul concursului se va acorda și tehnicii folosite de fiecare membru pentru a rezolva traseul, dar și pentru comportamentul fairplay. Așadar, se va crea un spirit competitiv, productiv, un ambient plăcut, în care tinerii se vor distra. Galeriile vor întreține atmosfera! După ce se stabilește echipa câștigatoare, se vor acorda premiile si se va servi prânzul la parc, ce constă într-o pizza delicioasă!

În jurul orelor 15:00, ne intoarcem la hotel, unde grupul va avea program la piscina hotelului: plaja si activitati de echipa.

La ora 20:00 se va servi cina la hotel.

După cina, vom organiza o petrecere tematică. Primirea la Hawaian Pool Party se va face cu ghirlande, așa că trebuie să aveți în bagaj cămășile cu motive florale!

Pozele sunt la ordinea zilei, așa că ținerii își pot face poze cu "Instant Camera", pentru a le pastra ca amintire. La petrecere va fi, bineinteles, un concurs de dans hawaian. Echipa castigatoare va beneficia de o surpriză!

ZIUA 3

DISCOVER CONSTANTA & MAMAIA – CULTURE DAY

După ce tinerii se vor trezi, vor servi micul dejun bufet.

La ora 10:00, ne îmbarcăm în autocar și plecăm spre Constanța, unde ne asteapta un tur exceptional: plimbare pe faleza Cazino Constanta, centrul istoric cu Piata Ovidiu, iar apoi ne indreptam catre Aqua Magic Mamaia - cel mai mare parc acvatic de distracții de pe litoralul românesc, unde se va sevi si prânzul, la unul din restaurantele din incintă.

Dupa-amiaza continuam cu Delfinariul si Microrezervatia din Constanța, unde vom vedea spectacolul minunat al delfinilor si diferitele tipuri de animale si pasari încântătoare. Ne vom întoarce la hotel seara.

La ora 20:00 se va servi cina la hotel.

După cină, desemnăm echipa câștigatoare a celei de-a treia zi! Concursul constă în a face cea mai amuzantă și inventiva poză de grup pe faleza Cazinoului. Poza echipei cu cele mai multe likeuri pe Facebook va fi cea câștigătoare! Evident, în acest concurs vom vedea cum știți să vă promovați echipa on-line!

ZIUA 4

ADVENTURE, SUN & FOAM PARTY

După ce tinerii se vor trezi, vor servi micul dejun bufet.

La ora 10:00 ne îmbarcăm în autocar și plecăm din nou în căutarea aventurii în Paradis Land Neptun. Ne asteapta o zi cu multe jocuri de echipa, activitati de grup si concursuri inteligente in aer liber.

După această minunată experiență, ne îndreptăm spre hotel, unde grupul va avea program la piscina hotelului: plaja si activitati de echipa.

La ora 20:00 se va servi cina la hotel.

Seara, după servirea cinei, se va organiza Foam Party, la piscină. Muzica bună și abundența de spumă vor crea un ambient propice distracției.

ZIUA 5

SAILING & FISHING DAY

După ce tinerii se vor trezi, vor servi micul dejun bufet.

La ora 10:00, ne îmbarcăm în autocar și plecăm spre portul turistic Limanu-Mangalia, de unde vom lua velierul și vom porni într-o aventură pe mare!

Nu vă faceți griji, toți participantii vor fi asigurați cu echipament special pentru a naviga în cea mai mare siguranță.

Specialiștii navigatori va vor învăța cum să conduceți un velier pe valurile Mării Negre, iar în același timp, veți desluși tainele marinarilor, adică învățați să faceți noduri marinărești și să mânuiți pânzele velierului! Aceasta este o activitate unică, frumoasă și specială. Si dacă ne aflăm pe mare, de ce nu pescuim?

Așadar, fir întins, căci fiecare va învăța cum să pescuiască! Nimic nu se copara cu senzația prinderii primului pește!

Vom servi prânzul la un restaurant apoi ne vom îndrepta spre plaja, unde ne asteapta concursul zilei cu numarul 5! Cat timp ne vom bucura de soare și de valurile mării, fiecare echipă are sarcina de a construi cel mai frumos castel din nisip.

 La fel ca în zilele precedente, vă vom încerca spiritul de echipă și ideile de promovare a echipei din care faceți parte. Vom face câte o poză de grup pentru fiecare echipă, împreună cu castelul construit și lăsăm arbitrul să decidă castigatorul!

Poza echipei cu cele mai multe like-uri pe Facebook va fi cea câștigătoare!

La ora 20:00 se va servi cina la hotel si vom afla echipa castigatoare.

ZIUA 6

TREASURE HUNT & KARAOKE PARTY

După ce tinerii se vor trezi, vor servi micul dejun bufet.

La ora 10:00 ne îmbarcăm în autocar și plecăm spre Neptun. La Paradis Land ne așteaptă activități incredibile! Când ajungem, fiecărei echipe i se va acorda o hartă cu indicii, pentru a găsi comoara ascunsă! Vă vom provoca inteligența și spiritul de echipă! Echipa care găsește prima comoară, câștigă! După treasure hunt, se vor acorda premiile și vom servi prânzul la paradis Land Neptun – pizza lunch in aer liber.

Dupa pranz am pregatit o surpriza: vă asteapta o bătaie cu apă pe cinste, așa că, să veniți cu haine de schimb, căci ne vom uda!

După această minunată experiență, ne îndreptăm spre hotel, unde grupul va avea program la piscina hotelului: plaja si activitati de echipa.

La ora 20:00 se va servi cina la hotel.

Dupa cina v-am pregătit o petrecere karoke!   Competiția nu se termină, echipa care cântă cel mai bine și petrece cel mai frumos, câștigă ultimul concurs INTERACTIVE SEASIDE CAMP!

ZIUA 7

DEPARTURE DAY

După ce tinerii se vor trezi, vor servi micul dejun bufet.

La ora 10:00 eliberam camerele si ne pregatim sa plecăm spre casă cu amintiri placate din INTERACTIVE SEASIDE CAMP ce ne vor rămâne mult timp de acum încolo, dar și cu multe lucruri învățate.

Ne vedem anul viitor, in urmatoarea provocare PARADIS CAMPS!

Tarife
Tarif INTERACTIVE SEASIDE CAMP: 1499 lei / persoana, include:
 
Cazare 7 zile/6 nopti la hotel 3* cu piscina
Pensiune completa tip bufet (mic dejun, pranz si cina)
Activitati zilnice conform programului detaliat (parc de aventura, velier, pescuit, excursie culturala, petreceri tematice, activitati de grup la piscina sau pe plaja, jocuri de echipa, concursuri)
Intrarile la obiectivele turistice
Transportul local cu autocar tip shuttle bus
Insotitori de grup, instructori, personal specializat
 
Serii de intrare
Seria a-I-a: 16.06.2017-22.06.2017
Seria a-II-a: 23.06.2017-29.06.2017
Seria a-III-a: 30.06.2017-06.07.2017
Seria a-IV-a: 07.07.2017-13.07.2017
Seria a-V-a: 14.07.2017-20.07.2017 
Seria a-VI-a: 21.07.2017-27.07.2017
Seria a-VII-a: 28.07.2017-03.08.2017 
Seria a-VIII-a: 04.08.2017-10.08.2017
Seria a-IX-a: 11.08.2017-17.08.2017
Seria a-X-a: 18.08.2017-24.08.2017
Seria a-XI-a: 25.08.2017-31.08.2017 
Seria a-XII-a: 01.09.2017-07.09.2017 
Informatii utile
INTERACTIVE SEASIDE CAMP este un program turistic pentru vara, destinat atat copiilor, dar si adultilor.
INTERACTIVE SEASIDE CAMP accepta doar rezervari de grup (grup minim 25 persoane).
Locurile INTERACTIVE SEASIDE CAMP se ocupa pe baza depunerii unui avans de 400 lei/persoana, in limita disponibilitatii, conform seriilor stabilite.
Cazarea pentru programul turistic INTERACTIVE SEASIDE CAMP se face la hotel 3* cu piscina, in zona Olimp-Neptun-Jupiter, timp de 6 nopti/7 zile, in camere cu cate 2, 3 sau 4 locuri, fiecare cu grup sanitar propriu.  
Ora de preluare a camerelor este 14.00, iar eliberarea acestora se face la ora 10.00. 
Participantii INTERACTIVE SEASIDE CAMP beneficiaza de servicii de masa tip pensiune completa: mic dejun, pranz si cina (exceptie fac zilele 1 si 7, astfel: programul incepe in ziua 1 cu cina si se termina in ziua 7 cu mic dejun)
Serviciile de masa sunt in regim bufet: mic dejun si cina, pizza lunch in aer liber la Paradis Land Neptun.
La cerere asiguram transfer gara/autogara Neptun/Mangalia – INTERACTIVE SEASIDE CAMP la hotel zona Olimp-Neptun-Jupiter.
La cerere asiguram transport cu autocarul pe ruta: localitatea dvs. – INTERACTIVE SEASIDE CAMP  la hotel zona Olimp-Neptun-Jupiter.
Este necesar avizul medical (clinic sanatos) pentru toti participantii, cu 48 ore inainte de sosirea in INTERACTIVE SEASIDE CAMP. 
Ordinea zilelor si a activitatilor INTERACTIVE SEASIDE CAMP poate fi modificată in functie de condițiile meteo. 
In functie de conditiile meteo exista activitati INTERACTIVE SEASIDE CAMP care pot suferi anulari/inlocuiri (aqua magic/plimbari pe mare cu velierul, sesiune de pescuit).
Pentru fiecare concurs INTERACTIVE SEASIDE CAMP, echipa castigatoare va primi câte un trofeu și o diplomă pentru fiecare membru al echipei. 
Echipa care a adunat de-a lungul sejurului cele mai multe trofee, va câștiga o reducere pentru fiecare membru pentru urmatorul program PARADIS CAMPS – Tabere Interactive.
Activitatile INTERACTIVE SEASIDE CAMP se desfasoara sub atenta supraveghere, indrumare si instruire a personalului specializat din fiecare locatie/obiectiv turistic/plaja/piscina/parc de aventura/aqua magic etc.
Fiecare participant va primi bratara, care va trebui păstrata la mână întreaga perioada a sejurului, pentru a beneficia de serviciile preferențiale pentru grupul INTERACTIVE SEASIDE CAMP.
Transportul local pentru programul turistic INTERACTIVE SEASIDE CAMP este inclus: ziua 2,3,4,5,6 conform programului (se asigura autocar turistic local sau minibus in functie de nr de persoane, tip shuttle bus)
Intrarile la obiectivele turistice sunt incluse in tarif: Aqua Magic, Delfinariu, Microrezervatie, Paradis Land Neptun etc
 
Cere informatii / rezerva locMergi sus